top of page
Kennismakingsworkshop

wo 28 sep.

|

Wenum-Wiesel

Kennismakingsworkshop

Een kennismakingsworkshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in paardencoaching, meditatie of Zhineng Qigong. Je ervaart zelf wat het is om te mediteren, Zhineng Qigong te beoefenen en een aantal mensen krijgen een sessie paardencoaching.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

28 sep. 2022 09:30 – 12:30

Wenum-Wiesel, Oude Zwolseweg 91, 7345 BD Wenum-Wiesel, Nederland

Gasten

Over het evenement

Een kennismakingsworkshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in paardencoaching, meditatie of Zhineng Qigong. Je maakt tijdens deze workshop kennis met mij, de wijze waarop ik paardencoaching geef en met het aanbod van lessen, trainingen en workshops. We gaan tijdens een kennismakingsworkshop vooral ervaren. Je ervaart zelf wat het is om een (ontspannings)meditatie te doen, wat Zhineng Qigong is en hoe je dat doet en twee of drie mensen krijgen de kans om zelf bij het paard te staan. Maar ook het zien en bijwonen van de paardencoachings geeft je al veel informatie.

Je kunt tijdens de kennismakingsworkshop eventuele vragen stellen of aanvullende informatie krijgen, zodat je na afloop een goed beeld hebt van wat een sessie paardencoaching, de meditatie- en Zhineng Qigong lessen of een Persoonlijke Training inhoud.

Kosten: €30,- inclusief koffie/thee/water en wat lekkers. 

Doelgroep: iedereen die interesse heeft in of kennis wil maken met Paardencoaching, Meditatie en Zhineng Qigong. 

Praktische info: Trek voor het binnen gedeelte makkelijk zittende kleding aan en neem evt. een paar warme sokken en een fleecedeken mee. Houdt bij het buitengedeelte rekening met weeromstandigheden: een warme jas en stevige schoenen zijn aan te bevelen. 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Kennismakingsworkshop

    € 30,00

    € 30,00

    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page