top of page

ma 24 okt

|

Wenum-Wiesel

Meditatie/Ontspanningslessen Oktober 2022

Tijdens de Meditatie & Ontspanningslessen oefenen we met elkaar verschillende meditatie- en ontspanningsvormen. De lessen hebben als doel om beter in contact met ons lichaam te komen zodat we kunnen ontdekken en leren wat het ons te vertellen heeft en waar er zich mogelijk spanning bevindt.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

24 okt 2022 18:30 – 19:30

Wenum-Wiesel, Oude Zwolseweg 91, 7345 BD Wenum-Wiesel, Nederland

Over het evenement

Tijdens de Meditatie & Ontspanning lessen oefenen we met elkaar verschillende meditatie- en ontspanningsvormen. De lessen hebben als om doel om beter in contact met ons lichaam te komen zodat we kunnen ontdekken en leren wat het ons te vertellen heeft en waar er zich mogelijk spanning bevindt.

​Daarmee beoefenen we gelijk het in aandacht en zonder oordeel waarnemen van wat er is. Je ervaart wat het is om te 'zijn' in plaats van te 'doen': dit is de staat van zijn tussen bewustzijn en onbewustzijn (ook wel het 'hier en nu' genoemd) en je brengt de hersengolf frequentie naar een lager niveau.

Tijdens de lessen is de aandacht vooral gericht op het oefenen en maak ik daar waar nodig de verbinding met de achterliggende theorie.

Kosten: €50,- inclousief koffie/thee/water en wat lekkers.

Doelgroep: Iedereen die interesse heeft in of wil ervaren wat meditatie is en wat het voor jou kan betekenen. 

Praktische info: Trek makkelijk zittende kleding aan. Het is aan te bevelen om een paar warme sokken en een fleecedeken mee te nemen. 

Deel dit evenement

bottom of page