top of page
Two horses embracing in friendship..jpg

RECENSIES

Stéphanie - 46 jaar

"Onwennig stond ik op een frisse ochtend samen met Rianne in de bak. Rianne weet de reactie van het paard goed te vertalen en dat geeft stof tot nadenken. Rianne begeleidt in rust en stelt op de juiste momenten de juiste vragen. Het paard zorgde er, samen met de 'vertaling' van Rianne, voor dat ik emoties kon doorvoelen en daardoor los kon laten. Rianne laat je meteen op je gemak voelen en dat heb ik als zeer prettig ervaren. De gevoeligheid van paarden voor energie is mij erg bij gebleven. Het was een mooie en waardevolle ervaring." 

Tom - 28 jaar

"Rianne heeft samen met haar paarden mij fantastisch geholpen in het blootleggen en aanpakken van mijn bewuste en onbewuste stresspunten en blokkades. Tijdens de sessies neemt Rianne volledig de tijd voor jou en luistert zij met oprechte interesse naar wat jij te zeggen hebt. Dit gaat gepaard met een flinke dosis vrolijkheid en nuchterheid, wat maakte dat ik mij snel comfortabel voelde in de omgeving. Terwijl je tijdens een sessies contact maakt met het paard, begeleidt Rianne je aan de rand van de bak en 'vertaalt' zij het gedrag van het paard naar wat dit betekent. Oftewel: de spiegel die het paard jou voorhoudt. Dit leidde bij mij tot verklarende én verrassende inzichten. 

Nadat je jouw inzichten hebt verkregen, helpt Rianne je vervolgens ook om deze praktisch toe te gaan passen in je dagelijks leven. Hiervoor paste Rianne (specifiek voor mijn hulpvraag) een combinatie toe van meditatie en ontspanning, principes van systemisch werk en persoonlijk leiderschap. Dit complete traject hielp mij enorm, omdat ik verkregen inzichten vrijwel direct kon toepassen in zowel mijn persoonlijk als zakelijk leven. Zonder deze inzichten en Rianne haar veelomvattende begeleiding zou ik nu nog steeds tegen dezelfde belemmeringen aanlopen!" 

Melanie - 27 jaar

"Ik ben rustiger in mijn hoofd en kan op mijn werk makkelijker schakelen van 'Okay, het is druk en chaos' naar 'Maar dat is wat het is en daar kan ik nu niets aan veranderen'. Het lukt beter om rustiger te blijven in mijn hoofd. Ik kreeg ook een compliment van mijn collega dat ik er veel rustiger uit zie en dat was leuk om te horen." 

bottom of page